Appartement te koop

249000€

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11180589
Immoweb code : 11180589

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Heerlijk lichtrijk appartement met zuidgericht terras

IN OPTIE. Geen IMMO.
Heerlijk rustig appartement op een boogscheut van park Den Brandt en de Bist. Openbaar vervoer om de hoek en op 10 minuten fietsen van de Antwerpse binnenstad. Met de wagen ben je in enkele min. op de A12, E19, de ring en de E17 (Mobiscore 8,9/10).
In dit zonovergoten appartement op de 2e verdieping, met veel lichtinval en zuidgericht terras is het heerlijk vertoeven. De ruime living met Franse eiken parket geeft toegang tot het zaligste terras van Wilrijk: heel de dag zon, rust en een groen wijds zicht. De geïnstalleerde keuken met Miele vaatwasser geeft uit op een berging met een recente hoogrendements gasboiler Junkers met voorziening voor wasmachine en droogkast. Langs de ruime inkomhal kom je in de 2 volwaardige slaapkamers, met extra terrasje. De grote badkamer is heerlijk licht en luchtig dankzij het zijraam. Aparte toilet.
Het dak is reeds vernieuwd en het appartement beschikt over een gunstige EPC waarde (222 kWh). Er is geen lift maar de vaste maandelijkse kosten bedragen slechts 85 euro (water, syndicus, blokpolis, poetsen gang, elektriciteit gemeenschappelijke delen). Er is een droge ruime kelder inbegrepen. Grote troef is de diepe kurkdroge garagebox met plaats voor een wagen en heel wat extra bergruimte. Deze dient afzonderlijk mee aangekocht te worden aan € 29.000.
Privaat te koop van een eigenaar die er lang zelf heel graag gewoond heeft. Momenteel verhuurd voor beperkte duur en beschikbaar op 1/10/2024.

Neem contact op