Appartement te koop

268000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11310432
Immoweb code : 11310432

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Zonnig halfopen appartement met tuin en garagebox te koop

Hou je van een appartement met veel lichtinval? Woon je graag rustig en toch overal dichtbij (Mobiscore 8,8 vlakbij scholen, parken, openbaar vervoer, invalswegen)? Ontspan je graag in een gezellige tuin? Dan is dit jouw ideale woning!

Momenteel onder optie! Maar maak gerust nog een afspraak via 0473/67.04.03 of 0473/55.21.67.
Rechtstreeks te koop van de eigenaar (geen immo).

Je vindt dit instapklare appartement mét lift op de eerste verdieping van een gebouw met 3 appartementen (lage kosten).
Je komt binnen en de lichtinval valt meteen op. Vanuit de mooie leefruimte heb je een open zicht op rustgevend groen. In de keuken vind je alle nodige toestellen.
Via de brede gang heb je toegang tot de badkamer die is voorzien van een bad-douchecombinatie met thermostatische kraan en een lavabomeubel. Ernaast vind je het nieuwe toilet in een aparte ruimte.
Er zijn 2 ruime slaapkamers en een zuidelijk gelegen zonneterras dat zich uitstrekt over de gehele breedte. Langs dit terras kom je in de private tuin, een groene oase waar je heerlijk kan ontspannen. De tuin is ook toegankelijk via een handige zijdeur.
Het appartement beschikt over een berging voor de verwarmingsketel, wasmachine enz. Op het gelijkvloers vind je daarenboven nog een éxtra berging. Heel handig!

De inpandige garagebox kan je aankopen voor de prijs van € 28.000 EUR. De box is te bereiken via een private oprit en heeft een aansluiting voor het opladen van een elektrische wagen.

Neem contact op