Appartement te koop

265000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11102048
Immoweb code : 11102048

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

MOOI & LICHTRIJK 2 SLK APP, TERRAS, KELDER EN GARAGEBOX

Op de Coöperatielaan nemen we je in het gebouw mee via de trap naar het tijdloos afgewerkt appartement op de 1ste verdieping.
Bij het betreden van het appartement ontdek je een ingebouwde vestiaire waar jassen en schoenen netjes worden opgeborgen. Verder kom je via de inkomhal in de prachtige en lichtrijke leefruimte. In de keuken ontdek je de tijdloze elegantie van de witte hoogglans kasten voorzien van: gas kookplaat (5-pits), dampkap, twee combi-micro ovens en vaatwasser. De keuken biedt ook toegang tot het 1ste terras.
Aan de achterzijde van het appartement vinden we de ruime slaapkamer met ingemaakte kasten. Hier kan je volop van de avondzon genieten op je terrasje. De 2de slaapkamer doet nu dienst als kinderkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en een ruime inloopdouche en een apart toilet maakt het plaatje compleet.
Verplichte aankoop van een ruime garagebox aan 30.000 euro. De garagebox met automatische sectionaal poort is ook voorzien van elektriciteit en licht.
Het appartement heeft een algemene kost van €65 per maand. Dit omvat onderhoud van de gemeenschappelijke voortuin, spaarkapitaal en blokpolis.
Dit prima onderhouden appartement situeert zich in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen en supermarkten. (MOBISCORE 8,7)
PLUSPUNTEN
- Kleinschalig gebouw zonder lift
- Lage gemeenschappelijke kosten
- EPC B: 136kWh/m2
Interesse? Maak telefonisch een afspraak op het nr 0486258065

Neem contact op