Appartement te koop

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 10193142
Immoweb code : 10193142

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

ERA TOPIMMO : VENDU

ERA TOPIMMO presenteert een appartement 2 slaapkamers ,van +/- 70 m² (intramuros) met een buitenparkeerplaats en een kelder. 
Zijn troeven: lichte en ruime woonkamers, zijn aangenaam wooncomfort, zijn ideale ligging nabij Aarlen en zijn voorzieningen (station, scholen, winkels, ...) met gemakkelijke toegang tot de autosnelwegen (N4 - E411 - E25).
Ideaal voor een investering of om in te wonen met de mogelijkheid om te profiteren van het verlaagde tarief van de registratierechten van 6% als aan de voorwaarden wordt voldaan. 
Dit appartement bestaat uit een kleine hal, een grote woonkamer die uitkomt op de ingerichte keuken, twee slaapkamers (12 m² en 9 m²), een badkamer (wastafel, badmet douche) en een toilet. Op kelderniveau : kelder voor opslag en wasruimte. 
Mede-eigendom: 80 €/maand gemeenschappelijke lasten exclusief verwarming en waterverbruik.
De door het agentschap verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bijgevolg kan zij niet de verantwoordelijkheid van het agentschap op zich nemen en stelt zij de belanghebbende niet vrij van het verrichten van verificaties. Bezoek op afspraak in aanwezigheid van het agentschap ERA TOPIMMO - +32 63 433 110 - www.era.be/topimmo

Neem contact op