Appartement te koop

* 492000€

2 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 11404055
Immoweb code : 11404055
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Kleinschalig en energiezuinig project op centrale ligging...

Ontdek residentie Leon, een kleinschalig, centraal gelegen project vlakbij alle winkels, scholen en openbaar vervoer op een boogscheut van Brugge centrum. 

Dit lichtrijk en ruim 2-slpk appartement van 120m² op de eerste verdieping heeft een optimaal wooncomfort en omvat een ruime inkom, apart toilet, leefruimte met open keuken en een berging. De ruime leefruimte geeft uit op een zonnig terras met grote glaspartijen. 
De kwalitatieve keuken is volledig uitgerust en inclusief: een heteluchtoven, microgolfoven, inductiekookplaat,  dampkap, onderbouw dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak.
Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, telkens met eigen badkamer. Doordat er maar 1 appartement per verdieping is in dit project, zijn er grote ramen voorzien aan 3 zijden van het appartement die voor veel licht zorgen.

Buiten worden er autostaanplaatsen en ruime individuele (fiets)bergingen voorzien. 
Standaard wordt er vloerverwarming via individuele warmtepompen lucht-water en zonnepanelen voorzien om zo tegemoet te komen aan de toekomstwensen.

!! Uiteraard is de 6% BTW regelgeving van toepassing (als u als koper aan de voorwaarden voldoet).

Kortom, een kleinschalige, energiezuinige residentie die een optimaal wooncomfort biedt!
Wens je meer informatie omtrent dit groot appartement in een kleinschalig projectje, aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie en een bezoekje ter plaatse. 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op