Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11291631
Immoweb code : 11291631

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement 2 slaapkamers, uitzonderlijke locatie - Aywaille



Recent appartement in zeer goede staat op de 2e verdieping op een bevoorrechte locatie midden in het centrum van Aywaille! Het is gelegen in een kleine luxe residentie met uitzicht op de Amblève.

Tegenover het park en op een steenworp afstand van alle voorzieningen: sportcentrum met zwembad, winkels, scholen, terrassen, cafés en restaurants, treinstation, markt en festiviteiten, en dat alles midden in het groen en in alle rust!

2 slaapkamers, grote lichte woonkamer, badkamer, bijkeuken, grote hal met gastentoilet en wastafel, ruim terras, zeer weinig gebruikte inbouwkeuken, vloerverwarming met zomerkoeling, overdekte parkeerplaats, privékelder, fietsenberging.

De gemeente Aywaille heeft plannen voor een nieuwe ontwikkeling in het centrum, wat de locatie nog aantrekkelijker zal maken. Nabijgelegen toegang tot de snelweg en een spoor- en businfrastructuur verbinden je in zeer korte tijd met Luik (20-25 minuten met de auto).

Je geniet van de voordelen van een rustige, groene, toeristische locatie zonder af te zien van de voordelen van de stad. Talrijke wandelingen zijn mogelijk - naast andere vrijetijdsactiviteiten.

Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent, meer informatie en bezoeken op aanvraag.

Neem contact met ons op 0456 819356.

Neem contact op