Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11102818
Immoweb code : 11102818

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement: 2 kamers en terras, tuin, zonder lasten

Ontdek dit ruime gelijkvloerse appartement, een ware parel zonder bijkomende lasten!
Sta open voor de mogelijkheid om te wonen op een toplocatie met een adembenemend uitzicht? Dan is dit zeker iets voor jou! Dit prachtige appartement met 2 slaapkamers verwelkomt je met een bewoonbare oppervlakte van 98m². Het is goed onderhouden, beschikt over een gunstig EPC (175 kWh/m²), een royaal terras van 40m², een privégarage en een ruime kelder, plus een gemeenschappelijke tuin.
Gelegen in Alsemberg, geniet je van de nabijheid van het openbaar vervoer (trein, bus) en belangrijke toegangswegen (E40), slechts 10 minuten van Brussel en 5 minuten van Ukkel. Bovendien bevindt het appartement zich op het hoogste punt van Alsemberg, wat resulteert in een schitterend uitzicht over de achterliggende velden.
Dit kleinschalige gebouw betekent geen bijkomende lasten, en je hebt zelfs aparte meters voor alle voorzieningen. De indeling van het appartement omvat een inkomhal (16m²), een living met open keuken (35m²), een badkamer (5m²), twee ruime slaapkamers (11m² en 14m²), een apart toilet en een royaal terras van 46m². De kelderverdieping biedt een garage van 31m² en een geheel van 4 kelders (89m²).

Garage verplicht aan te kopen voor de prijs van 25.000 euro

Voor verdere details, bezoek onze website: https://www.era.be/nl/era-innova
 

Neem contact op