Appartement te koop

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 10332435
Immoweb code : 10332435

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Panoramisch high-end appartement in Berchem met terrassen

Bij binnenkomst in dit grootse gebouw proef je meteen al wat je boven mag verwachten. Want ook in het smaakvolle en tijdloos gerenoveerde appartement ademt alles grandeur.
De hal met gastentoilet, vestiaire en sfeervolle wandverlichting is aangenaam breed. Links vloeit hij over in de imposante living met zijn smetteloos witte wanden, stoere gewelfde plafond en lichte parketvloer die je overal terugvindt. De kamerbrede raampartij en het dito terras garanderen een zuiders gevoel en weidse panorama’s. Alles vormt hier een eenheid: de strakke koele open keuken met haar Siemens toestellen en ontbijteiland, het stralende daglicht, het ingetogen wit en de warme vloer. Het is die harmonie die zo bekoort en maakt dat je je hier meteen thuis voelt.
Aan de achterzijde vind je maar liefst drie slaapkamers die stuk voor stuk uitgeven op alweer een terras. De eerste twee kamers delen een badkamer met ligbad inloopdouche, hangtoilet, design lavabomeubel en verlichte spiegel. De master heeft zijn eigen ensuite. Ook die sorteert een heus wow-effect met zijn XL inloopdouche, dubbele lavabo en luxesfeer. Midden in de bewoonde wereld waan je je hier hoog in de wolken. Kelderberging en ondergrondse garagebox VP: € 30.000. Je delicatessen haal je om de hoek bij Van Tricht of Finebek, voor boodschappen heb je de keuze uit 2 top-supermarkten. Voor een etentje buiten de deur ga je naar Park West, Antwerpen Stad of Mortsel. Trein, tram, bus en alle andere faciliteiten zijn op loopafstand

Neem contact op