Appartement te koop

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11060351
Immoweb code : 11060351

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Architecten appartement met 2 slpks

IN OPTIE: Verbluffend gerenoveerd 2-slaapkamerappartement met zonnepanelen op een ultieme locatie in Berchem!

OPENHUIS: U bent van harte uitgenodigd op woensdag 10.01.24 of zaterdag 13.01.24 te Grotesteenweg 198, 2600 Berchem. Onze deskundige makelaar staat klaar om al uw vragen te beantwoorden op deze bezoekdagen. Bevestig alvast uw aanwezigheid via [email protected] of telefonisch: 03.449.49.77. Mis deze unieke kans niet!

Authentiek appartement met een moderne twist. Laat u omarmen door de rijke geschiedenis van dit huis, geaccentueerd door originele details, versterkt met de innovatieve visie van een getalenteerde architect. Een harmonieus samenspel van verleden en heden.
Heerlijk, ruime living op visgraatparket met aangrenzende keuken: deze is niet alleen functioneel, maar ook een origineel, modern ontwerp. Compleet met een handige bijkeuken, is deze ruimte ontworpen voor degenen die van koken en organiseren houden.
Ontsnap naar uw eigen buitenparadijs op het terras. Een ideale setting voor een ontbijt of een intiem diner.
Genesteld aan de stadsrand biedt deze woning niet alleen een oase van rust maar ook ultieme connectiviteit. Met uitstekende verbindingen naar het stadsleven en op wandelafstand van de culinaire hotspot van Brouwerij De Koninck, bevindt u zich op het kruispunt van comfort en bereikbaarheid.
U zult zich nooit meer zorgen maken over opslagruimte.
Met twee individuele kelders is er voldoende ruimte voor uw bezittingen

Neem contact op