Appartement te koop

347000€ Oude prijs € 365.000

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11129894
Immoweb code : 11129894

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Grondig vernieuwd 2 slpk app (ca.105m²) met terras en P in d

Indeling:
Het vernieuwd appartement is gelegen op de 5de verdieping in een verzorgd gebouw met lift en een tuin. Via de gepantserde deur betreedt men de eetplaats / living op parket die dankzij de grote raampartijen geniet van veel lichtinval en een prachtig zicht op een groene omgeving. De nieuwe volledig ingerichte open keuken is voorzien van alle toestellen ( frigo / diepvries / vaatwas / inductiekookplaat met geintegreerde dampkap, warme luchtoven ) en vormt een geheel met de living / eetplaats.
Via de nachthal bereikt men de nieuwe badkamer met inloopdouche, design lavabo en ruimte voor de wasmachine / droogkast.
2 ruime slaapkamers op parket met ingebouwde dressing, een apart gastentoilet en een zonnig Zuid-West geörienteerd terras met zicht op groen. Kelder nr. 83 inbegrepen. Buitenparking nr. 21 dient mee aangekocht te worden à 15.000 euro.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de gegeerde Pulhofwijk in Berchem, nabij het openbaar vervoer tram/ bus. Berchem station en de Ring zijn nabij. Supermarkten en winkels op wandelafstand.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op