Appartement te koop

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11196054
Immoweb code : 11196054

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

IN OPTIE! Ruim, instapklaar 2 slpk app. te Groenenhoek!

IN OPTIE! Dit riant en gezellig appartement is gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw zonder lift te Groenenhoek. Deze wijk is gekend voor haar rustige, groene, doch centrale ligging. Winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, een uitgelezen kans voor zowel eigen bewoning alsook ter investering!

Inkomhal, woonkamer & keuken:
U betreedt het appartement via de inkomhal met parlofoon en voldoende ruimte om de vestiaire onder te brengen. De riante leefruimte met hoog plafond wordt overspoeld met natuurlijk licht, wat de levenskwaliteit een enorme boost geeft en het ruimtelijk gevoel des te meer accentueert. Aanpalendvindt u de functionele keuken die voorzien is van een inductievuur, dampkap, lavabo en plek biedt voor een vaatwasser. Verder geniet u van ruim voldoende opberg- en werkruimte.

Slaapkamers & badkamer:
Het appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers aan de nog rustigere achterzijde van het gebouw. De kleinere kamer heeft een aansluiting voor de wasmachine, maar uiteraard is het ook mogelijk de wasmachine in de keuken onder te brengen. De betegelde badkamer is voorzien van een modern lavabo-meubel met spiegelkast, een omvangrijke inloopdouche, toilet en ingemaakte spots.

Extra troeven:
- Mobiscore 9,3/10
- Elektriciteit conform
- Asbestveilig
- Kelder
- HR++ ramen (2010)
- Beperkte lasten en KI
K

Neem contact op