Appartement te koop

273000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11199258
Immoweb code : 11199258

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met twee slaapkamers

Dit recent gerenoveerd appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 92m² en bevindt zich op de twee verdieping in de rustige doodlopende straat, de Roest d'Alkemadelaan. De locatie is zeer gunstig: centraal tussen Berchem en Mortsel, grenzend aan Pulhof met niet alleen het Brilschanspark, maar ook het Nachtegalenpark en Park Den Brandt, is uiterst ideaal. Bovendien op wandelafstand van winkels.
Met trap of lift kom je op het appartement binnen in de inkomhal met grote vestiairekast en bergruimte.
De leefruimte en naastgelegen keuken genieten een optimale lichtinval dankzij de kamerbrede raampartijen. De authentieke blokjesparket geven de leefruimte een waardige afwerking. De keuken, geplaatst in 2021, is volledig uitgerust met kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.
Via de nachthal bereik je de twee slaapkamers. De eerste slaapkamer is aangenaam ruim en biedt voldoende plaats voor een boxspring en dressing. De tweede kamer heeft toegang tot het terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de kamer. Ook hier is een open zicht op het achtergelegen groen, zonder inkijk.
De badkamer is ook recent gerenoveerd met douche, lavabo en aansluiting voor wasmachine.
Het gastentoilet is apart van de badkamer.
Onderaards is er een overdekte autostaanplaats en buiten is er een tweede privatieve autostaanplaats, deze parkeerplaatsen zijn een grote troef en verplicht mee aan te kopen (25.000,00 voor de twee samen).
Een privatieve kelder...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op