Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11257085
Immoweb code : 11257085

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig appartement (86m²) met twee slaapkamers en terras!

Prachtig gerenoveerd appartement (86m²) voorzien van twee slaapkamers en gezellig terras op toplocatie te Berchem.

Ligging: Gelegen op toplocatie te Berchem, centraal maar rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, badkamer, gastentoilet, masterbedroom, gastenkamer, terras en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte en de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen (nog te installeren naar keuze "Ixina"). Renderfoto's als voorbeeld. Voorts de nachthal met aparte berging en gastentoileten een badkamer voorzien van alle comfort met douche en bad (deels-af te werken). Het slaapgedeelte voorziet in een ruime masterbedroom en een gastenkamer met zonnig terras.

Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement (86m²) met hoogwaardige afwerking voorzien van twee slaapkamers en gezellig terras op toplocatie te Berchem.

Bijzonderheden:
- totaal renovatie
- hoogwaardige afwerking
- EK-conform
- drie dubbele beglazing
- geïsoleerd dak
- gunstig EPC Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op