Appartement te koop

219000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11323868
Immoweb code : 11323868

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Goed onderhouden appartement(98m²) met 2 slaapkamers en 2 te

Goed onderhouden appartement (98 m²) met 2 slaapkamers en 2 terrassen (7-8 m²) in Berchem.

Het pand behaalt een uitstekende mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging nabij de Singel en de oprit tot de snelweg. Meerdere bus- en tramlijnen stoppen op wandelafstand en de stations van Berchem en Mortsel zijn gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. Verder is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving. Kortom: de ideale locatie voor wie houdt van een goede bereikbaarheid tot de stad en ver daarbuiten!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 4 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. Het verkeert in goede staat en is goed onderhouden. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing .Je komt binnen in de centrale hal met ingemaakte vestiairekast. Vooraan situeert zich de woonkamer (40 m²) met aangrenzend de aparte keuken (9 m²) met basisuitrusting. Het terras aan de voorzijde is 7 m² groot en oost-georiënteerd . Centraal in het appartement treffen we een berging (2 m²) en de badkamer (5 m²) met ligbad/douche en dubbele lavabo. De wc is apart. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 slaapkamers van 12 m² en 15 m², die toegang bieden tot het tweede, west-georiënteerde terras (8 m²).

Bewoonbare opp.98 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op