Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11327689
Immoweb code : 11327689

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 10

Omschrijving

Stijlvol gerenoveerd 2 SLPK app met airco & terras!

Dit smaakvol en energetisch gerenoveerd pareltje ligt op de 10e verdieping van een goed onderhouden gebouw met een rustige, groene en centrale ligging. Op deze toplocatie geniet u van een prachtig uitzicht op de Antwerpse skyline met het bruisende stadsleven op een boogscheut. Winkels, parken, scholen, openbaar vervoer en invalswegen zijn vlakbij.

Inkomhal, woonkamer, keuken:
De inkomhal omvat een veiligheidsdeur, ingemaakte vestiaire en videofoon. De woonkamer op blokjesparket geniet een mooie natuurlijke lichtinval, adembenemend uitzicht en is voorzien van airco. De "state of the art" open keuken met eiland en zitgedeelte is uitgerust met Smeg-toestellen (inductievuur, dampkap, oven, micro, vaatwasser, koelkast en vriezer). Aanpalend de berging met aansluiting voor de wasmachine.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
Beide kamers waarborgen uw privacy en genieten een groen uitzicht. De master-bedroom (17m²) heeft airco en verleent toegang tot het terras. De rustieke badkamer omvat een inloopdouche, dubbel lavabomeubel, hangkast, spiegelkast en handdoekradiator. Het toilet is apart en beschikt over een handenwasser.

Terras, kelder & staanplaats:
Op het ZO-terras kan u zonder inkijk tot rust komen, privacy, zon en een feeëriek uitzicht zijn gegarandeerd. De kelder biedt plek voor de fiets. De ondergrondse staanplaats is optioneel (€15.000).

Mobiscore 9,3 - EPC 110/B - EK conform - Asbestveilig - Airco - HR ramen KIJK VOOR MEER INFO & F

Neem contact op