Appartement te koop

215000€

3 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11329682
Immoweb code : 11329682

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 14

Omschrijving

Op te frissen 3 SLPK app. met panoramisch zicht!

Dit appartement ligt op de 14e verdieping van een uitstekend onderhouden gebouw met lift. Het is centraal, rustig en groen gelegen, op wandelafstand van winkels, parken, scholen, openbaar vervoer en invalswegen. U beschikt over recente HR beglazing, een conforme elektrische installatie en een gunstig EPC B-label. Momenteel wordt er gevelisolatie aangebracht (volledig bekostigd), waardoor het appartement een A-label zal verkrijgen.

Inkomhal, vestiaire & keuken:
De inkomhal herbergt een ingemaakte vestiairekast en parlofoon. Aanpalend vindt u de keuken met keramisch vuur, oven, dampkap, dubbele lavabo en aparte berging.

Leefruimte, nachthal, badkamer & toilet:
De ruime woonkamer geniet een adembenemend uitzicht en veel natuurlijk licht. Het appartement omvat een prachtige blokjesparket (onder de vinyl ), karakteristieke deuren en moluren, gordijnkasten en dimmers. Via de nachthal bereikt u het toilet, de badkamer met ligbad-/douche combinatie alsook de slaapkamers.

Slaapkamers & terras:
Vanuit elke kamer geniet u een fenomenaal en uitgestrekt vergezicht. De hoofd-slaapkamer heeft een oppervlakte van 15m², de overige 2 slaapkamers kunnen ook dienen als de perfecte dressing en/of bureauruimte. Op het terras kan u in alle rust en privacy wegdromen met zicht op de Antwerpse skyline.

- Mobiscore 9,5
- EPC 155/B - 87/A na gevelisolatie
- EK conform
- Asbestveilig
- HR beglazing 2013 + vliegenramen
- Fiberklaar KIJK VOOR MEER I

Neem contact op