Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11334076
Immoweb code : 11334076

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 6

Omschrijving

Ruim appartement (120 m²) met terras en garagebox

Ruim appartement (120 m²) met terras en garagebox

Locatie: Dit instapklaar appartement met twee slaapkamers, twee badkamers en garagebox staat te koop op de Fruithoflaan in Antwerpen Berchem. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: Op de Fruithoflaan in Antwerpen Berchem staat dit aangename appartement met garagebox te koop. Het appartement is gelegen op de zesde verdieping (lift aanwezig).
We betreden het appartement via de inkomhal dat toegang biedt tot alle andere ruimtes. Het appartement heeft een ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het gezellige terras. Het terras biedt een panoramisch uitzicht over Antwerpen Berchem. Verder heeft het appartement nog twee slaapkamers (oorspronkelijk waren dit drie slaapkamers) en twee badkamers.
Ten slotte beschikt het appartement nog tot een privatieve kelderberging en een garagebox (verplicht mee aan te kopen voor 20.000 euro).

Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Panoramisch uitzicht
- Bruikbare vloeroppervlakte: 120 m² cfr EPC
- EPC: 312 kWh/ (m² jaar)
- Garagebox (inbegrepen in de prijs)
- Kelder
- P- score: C en G-score: A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op