Appartement te koop

268000€

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 11334110
Immoweb code : 11334110

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 13

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement ( 76 m²) met twee slaapkame

Prachtig gerenoveerd appartement ( 76 m²) met twee slaapkamers

Ligging: Op De Roest d'Alkemadelaan in Berchem staat dit recent gerenoveerd appartement te koop. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: Dit prachtig gerenoveerd appartement staat te koop op De Roest d'Alkemadelaan. Het appartement is gelegen op de dertiende verdieping waardoor men een fenomenaal uitzicht heeft over Antwerpen. Het appartement is in 2021 volledig gerenoveerd met aandacht voor detail en kwaliteit.
We betreden het appartement via de inkomhal met ingemaakte kasten. Verder door is er de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het zonnige terras. De moderne badkamer is voorzien van regendouche en wastafel. Daarbovenop zijn er nog twee aangename slaapkamers waarvan de grote slaapkamer alsook toegang biedt tot het terras.
Ten slotte is er een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Prachtig gerenoveerd in 2021
- Uitstekend EPC: 194 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 76 m² cfr. EPC
- Zonnig terras
- Panoramisch uitzicht over Antwerpen

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Berchem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor mee

Neem contact op