Appartement te koop

295000€

3 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11092599
Immoweb code : 11092599

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwappartement in centrum Berlaar

Dit project biedt prachtige nieuwe appartementen aan van 3 slaapkamers. Het is de perfecte kans om uw droomhuis te vinden in een bloeiende gemeente. Deze ruime appartementen zijn ontworpen om comfortabel en praktisch te zijn, met een slimme indeling die zorgt voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

De slaapkamers bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te rusten, terwijl de woonkamer en keuken een geweldige plek zijn om te ontspannen en samen te komen met familie en vrienden. Bovendien beschikken deze appartementen over een prachtige zuidelijk gerichte tuin, die een oase van rust biedt en een ideale plek is om van de zon te genieten. De tuin biedt ook veel ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om tegenieten van een heerlijke barbecue.

Dit nieuwbouwproject is gelegen in Berlaar, een charmant dorpje dat bekend staat om zijn rustige levensstijl en prachtige omgeving. Het is een geweldige plek om te wonen en te werken, met gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen die u nodig hebt, waaronder winkels, restaurants en scholen. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in Berlaar, is dit nieuwbouwproject van Silla de perfecte keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie op het nummer 03 349 34 00 of [email protected]. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw nieuwe droomhuis!

Neem contact op