Appartement te koop

495000€

3 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 11311760
Immoweb code : 11311760

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Drieslaapkamerappartement met prachtige vergezichten over...

Dit instapklaar appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige residentie te Berlare. Met zijn unieke zicht op het Donkmeer, de ideale uitvalsbasis indien u op zoek bent naar rust en natuur.
Binnenkomend in het appartement treffen we een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aan de linkerzijde betreedt men de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken en opbergruimte. Via de leefruimte krijgt men toegang tot het eerste terras waar voldoende plaats is om rustig te kunnen genieten van het zicht op het water.

Aan de rechterzijde van het appartement bevinden zich de slaapvertrekken. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met inbouwkasten die perfect kan dienen als dressing. De andere slaapkamers bieden directe toegang tot het tweede terras. De badkamer werd ingericht met een dubbele lavabo, bad en inloopdouche. Daarnaast werd er nog een tweede apart toilet in het appartement voorzien.

Naast de twee ruime terrassen kan men buiten gebruik maken van drie opbergruimtes, ideaal voor het opbergen van buitenmeubels tijdens de wintermaanden. De terrassen zelf zijn tevens voorzien van zonnewering.

Optioneel kunnen er twee ruime garageboxen worden aangekocht aan € 25.000 per box die voldoende ruimte bieden voor grote wagens en opslagruimte. Tevens zijn de garageboxen voorzien van een elektrische poort.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op