Appartement te koop

* 365000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11248233
Immoweb code : 11248233
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement 0.2 van residentie Léon in Beveren

Dit uniek gelijkvloers appartement maakt deel uit van residentie Léon gelegen te Beveren Glazenleeuwstraat met 8 wooneenheden. Dit pand beschikt over een privatief zuidoost gericht terras met onderhoudsvriendelijke tuin. U heeft toegang tot algemene fietsenberging en gemeenschappelijke bergruimte.

Via de algemene inkomhal komt u aan de privatieve inkomdeur terecht. De indeling van het appartement is als volgt: U betreedt het appartement via de inkomhal met apart toilet en vestiaire. Verder door heeft u de naar eigen smaak in te richten keuken, met aangrenzende berging, en zitruimte met toegang tot de tuin. De aanpalende bureauruimte geeft u de mogelijkheid om gezellig van thuis uit te werken. Aan de voor- en rechterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers en een badkamer.

Het gehele project dient nog opgericht te worden, u kan dus nog steeds alle keuzes zelf maken.
Ook heeft u de mogelijkheid om een achterliggende garagebox of carport aan te kopen.

Nog enkele troeven van dit appartement: Vloerverwarming met lucht/water warmtepomp, videofoon, lift aanwezig, gemeenschappelijke berging en fietsenstalling, een laag energiepeil conform de geldende normen. Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten! De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Dit pand maakt deel uit van het project Beveren Glazenleeuwstraat 89 residentie Léon

Neem contact op