Appartement te koop

395000€

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11410700
Immoweb code : 11410700

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim en energiezuinig (BEN) appartement met zicht op park

Dit appartement maakt deel uit van nieuwbouwresidentie Viergemeet, welke gelegen is een groene wijk met grote vijver en faciliteiten voor kinderen.
In de onmiddellijke nabijheid treft u het mooie Park Cortewalle, scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. U komt dus terecht in een aangename woonomgeving.

Dit ruim appartement voorziet in een lichtrijke woonkamer met volledig uitgeruste, open keuken. Daarnaast beschikt het pand over twee mooie slaapkamers, een gastentoilet, een ingerichte badkamer en een praktische berging. Het ruim terras geniet van een uitzicht op het park.

Dit appartement is bijna-energieneutraal (E12) en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals individuele zonnepanelen, driedubbele beglazing en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Daarenboven beschikt het appartement over een zonneluifel en beschikt het gebouw over camerabewaking (in de hal en de ondergrondse parking).

De ondergrondse, dubbele garagebox met automatische sectionaalpoort wordt mee verkocht aan 50.000 euro. De in- en uitrit is verwarmd.
Dit appartement wordt verkocht onder registratierechten en NIET onder BTW.

Het appartement leent zich uitstekend als investering en is momenteel verhuurd aan een stabiele huurder.

Werd uw interesse geprikkeld door dit kwalitatief nieuwbouwappartement te Beveren?
Voor meer inlichtingen, contacteer Dennis ([email protected] of 0471 74 48 45).
Ontdek ons volled

Neem contact op