Appartement te koop

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 10598559
Immoweb code : 10598559

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Verzorgd 2-slaapkamerappartement met open duinzicht en zeer

Dit lichtrijk en goed onderhouden appartement ligt aan de rand van Blankenberge op een boogscheut van het strand, openbaar vervoer en in de nabijheid van verschillende winkels. Tramhalte in de directe omgeving.

Dit ruime (bewoonbare opp: 80m²) 2-slaapkamerappartement geeft aan de voorzijde uit op de recent vernieuwde A. Ruzettelaan. Vanaf de ruime woonkamer kan er via het schuifraam toegang verschaft worden naar het terras waar men van de avondzon kan genieten van het mooie open zicht. Aansluitend aan de woonkamer kunnen we de functionele keuken terugvinden met volgende toestellen: Vaatwasser, combi-oven, elektrisch kookvuur en dampkap (merk Zanussi). Achteraan het appartement vinden we 2 ruime slaapkamers terug (13,38m² & 10,43m²) met toegang tot het zuid-gerichte en ruime terras met weids uitzicht op de polders. Aangenaam genieten van de zon in de ochtend & namiddag!
De vernieuwde badkamer beschikt over een inloopdouche ,wastafel voorzien van lades, spiegelkast en handdoekdroger. Afzonderlijk vernieuwd gastentoilet voorzien. Veiligheidsdeur aanwezig.

Blanco keuring elektriciteit, alle privatieve deuren werden vernieuwd in fineereik, de lift werd vernieuwd in 2023 en zeer gunstig EPC!

Dit appartement beschikt over een individuele berging op het gelijkvloers en mogelijkheid tot aankoop van een garagebox. In deze residentie is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig en mogelijkheid tot gebruik van de wasserette.

Neem contact op