Appartement te koop

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 10954523
Immoweb code : 10954523

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Smaakvol gerenoveerd 1-slaapkamerappartement te Blankenberge

De rustige doch centrale ligging van dit appartement koppelt winkelmogelijkheden en kwalitatieve handelszaken aan zee en strand. De verbindingswegen geven vlot aansluiting op andere kuststeden en op het hinterland. Het gebouw werd van kop tot teen gerenoveerd met oog voor detail.

Op de eerste verdieping van het gebouw, te bereiken met de trap, treffen we dit ruim en kwalitatief 1-slaapkamerappartement aan.
We komen binnen in de inkom, die voorzien is van een afzonderlijk gastentoilet. Deze geeft meteen toegang geeft tot de ruime en opvallend lichtrijke woonkamer voorzien van op maat gemaakte kasten. Vooraan de woning bevindt zich een nieuwe en kwalitatieve keuken met een praktisch kookeiland, wat uitermate bijdraagt aan de kookervaring.

Aan de achterzijde van het appartement situeert zich een ruime slaapkamer met aansluitend een volledig vernieuwde badkamer, die voorzien is van een dubbele wastafel en inloopdouche. Verder bevind er zich een bijzonder ruim terras achteraan het appartement, waar het aangenaam vertoeven is.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing in PVC schrijnwerk en verwarming via een warmtepomp.

Er bestaat een mogelijkheid tot het aankopen van garage, tuinberging en het exclusief genot van de tuin tegen een meerprijs.

Bent U op zoek naar een vaste verblijfplaats, een tweede verblijfsadres of een aantrekkelijke investering? Aarzel dan niet langer en leg meteen uw bezoek vast!

Troeven
- Ideale ligging
- Volledige renovatie
- Gunstige EPC
- …

Neem contact op