Appartement te koop

412500€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11153970
Immoweb code : 11153970

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 4

Omschrijving

LUXUEUS / JACHTHAVEN

Stap binnen in het luxueus ingericht appartement op de vierde verdieping in de befaamde residentie California. Het appartement is gelegen aan de jachthaven van Blankenberge, waar elke dag begint met een betoverend uitzicht.
De leefruimte biedt u een oase van comfort en elegantie dankzij de kwalitatieve materialen en het huiselijk karakter. Het zuidgericht terras staat in directe verbinding met de leefruimte. De moderne open keuken is uitgerust met alle hedentijds comfort waaronder koelkast, diepvries, vaatwas, combi microgolf-oven en een keramisch kookfornuis.
De hal leidt ons naar 2 volwaardige slaapkamers die gezellig zijn ingericht. Stijlvol ingerichte badkamer met douche, lavabo met spiegelkast en ingemaakte kasten. Afzonderlijk toilet. Praktische berging met wasmachine. Over quasi het ganse appartement vinden we een hoogwaardige parketvloer en rolluiken (vooraan elektrisch te bedienen).
Er is een privatieve kelder waar plaats is voor fietsen. Het appartement beschikt over individuele meters.
Dubbele beglazing met pvc- en houten profielen. Daarnaast beschikt dit appartement over individuele gasverwarming. Gunstige EPC-score (label B).
In de residentie is recentelijk een nieuwe lift geïnstalleerd.
Mis deze kans dus zeker niet om aan de kust te wonen met alle luxe die je verdient. Dit appartement wacht op jou om het je nieuwe thuis te maken.

Neem contact op