Appartement te koop

279000€

1 slaapkamer 58 vierkante meters

Immoweb code : 11183140
Immoweb code : 11183140

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
58 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Uniek gerenoveerd appartement: geniet van adembenemend zeez…

Welkom bij dit prachtig gerenoveerde appartement, gelegen op de achtste verdieping van de residentie Blankeduyn, centraal gelegen aan de Blankenbergse Zeedijk.

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd in de ruime inkomhal, die naadloos overgaat in de vernieuwde keuken en de lichte en ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer geniet u van een adembenemend uitzicht op de zee, terwijl het terras aan de voorzijde voldoende ruimte biedt voor ontspanning en dineren.

Dit appartement beschikt verder over een gerenoveerde badkamer en een aparte berging met wastafel en wasaansluiting, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Aan het einde van de hal bevindt zich de uiterst ruime slaapkamer, compleet met balkon.

Het appartementsgebouw heeft reeds uitgebreide renovaties ondergaan, waaronder isolatie van het dak, vernieuwing van de terrassen en voorgevel, en renovatie van de lift. De residentie is tevens voorzien van een ruime fietsenberging en een afvallokaal. Uiteraard bevat het appartement ook een privatieve berging.

De kers op de taart is de uiterst gunstige EPC-score van 165 kWh/m², met een label B, waardoor dit appartement niet alleen energiezuinig is, maar ook kostenbesparend voor de toekomst. Bovendien is de elektriciteit conform gekeurd, wat gemoedsrust biedt aan de nieuwe bewoners.

Met zijn gunstige ligging, onderhouden residentie, energie-efficiëntie en directe beschikbaarheid, biedt dit appartement een unieke kans om te genieten van het beste dat Blankenberge te bieden heeft.…

Neem contact op