Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 70 vierkante meters

Immoweb code : 11183188
Immoweb code : 11183188

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Tweeslaapkamer appartement met frontaal zeezicht te Blanken…

Welkom bij dit prachtige appartement gelegen op de derde verdieping van residentie Astoria, gelegen aan de Zeedijk 165 te Blankenberge. Dit goed onderhouden appartement biedt twee slaapkamers en adembenemend zeezicht, ideaal voor wie op zoek is naar comfortabele en moderne woonruimte aan de kust.

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd in de ruime hal, die leidt naar de lichtrijke woonkamer met aangrenzend terras. Vanaf dit terras geniet u van een frontaal, fenomenaal zeezicht, perfect voor ontspanning en entertainment. Verder beschikt het appartement over een aparte keuken, een badkamer met ligbad, wastafel en wasaansluiting, een handige berging en een apart toilet.

Aan het einde van de hal bevinden zich de ruime slaapkamers, elk met een eigen toegang tot het achtergelegen balkon met extra bergingen. Deze extra buitenruimte biedt mogelijkheden voor ontspanning in de buitenlucht en extra opslagruimte.

De residentie heeft reeds een vernieuwd dak en het appartement geniet van een gunstige EPC-score met een label B, wat wijst op een energiezuinige woning. Als extra troef beschikt het appartement over een privatieve kelderberging en kan men gebruik maken van een tweede ingang/doorgang die uitmondt in de parallelle straat, de Graaf Jansdijk.

Met zijn instapklaar karakter, twee slaapkamers, directe beschikbaarheid en frontaal zeezicht, biedt dit appartement een unieke kans om te genieten van het beste van wonen aan de Belgische kust. Aarzel niet om contact met ons op te nemen…

Neem contact op