Appartement te koop

210000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11196594
Immoweb code : 11196594

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Instapklaar appartement op een boogscheut van zee en strand…

Dit prachtige appartement gelegen op de vierde verdieping dateert van 2002 en is gelegen op wandelafstand van zee en strand. Het appartement situeert zich op een boogscheut van centrum Blankenberge, maar is toch zeer rustig gelegen. Winkels, restaurants, scholen en het strand zijn makkelijk te voet te bereiken.

De indeling van het appartement is als volgt: men stapt het appartement binnen in een centrale inkomhal die uitmondt in de lichtrijke woonkamer met open keuken. De woon- en eetkamer zijn zeer lichtrijk met een volledig geïnstalleerde open keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, spoelbak, combi oven, keramische kookplaat met bijhorende dampkap. De stockageruimte die de keuken aanbiedt wordt vergroot door de aanwezigheid van een handige bergingsruimte. De ruime woonkamer werd voorzien van een aangenaam en terras die kan worden bereikt via het schuifraam.

Verder beschikt het appartement over een grote slaapkamer en een praktische badkamer met ligbad en wastafel en toilet.

Uiteraard beschikt dit appartement over CV op aardgas en dubbele beglazing. Conforme elektriciteit en uiterst gunstig EPC van 98kWh/m² (Label A). Laat u betroveren door dit TOPappartement en kom alvast een kijkje nemen. Afspraken worden ingepland via mail en/of telefonisch.


Troeven:
*Centrale ligging
*Instapklaar
*Uiterst gunstige EPC
*Rustige omgeving


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Non
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Keuri…

Neem contact op