Appartement te koop

260000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11197066
Immoweb code : 11197066

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Ruim tweeslaapkamerappartement in hartje Blankenberge

In de residentie Palace, in hartje Blankenberge, treffen we dit goed onderhouden 2-slaapkamerappartement aan. Winkels, horeca, openbaar vervoer, ... zijn net om de hoek, wat de centrale ligging van het appartement benadrukt.

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, te bereiken met de trap of lift. Men komt binnen in de inkom/hal, die beschikt over een gastentoilet. Vooraan het appartement treffen we de ruime en lichtrijke woonkamer aan met aansluitend een keuken voorzien van alle hedendaags comfort. Via de keuken heeft men toegang tot een handige berging voor het stockeren van allerhande zaken als het plaatsen van een was en droogmachine. Tevens via de hal, beschikt het appartement over de toegang tot de andere 2 slaapkamers en een doucheruimte. De 2de en tevens grootste slaapkamer heeft toegang tot een 2de badkamer met douchecabine, enkele wastafel, ligbad en toilet. Beide slaapkamers kunnen het terras betreden die ideaal georiënteerd is, namelijk zuid-oostelijk.

Als extra troef heeft dit eigendom een ruime inpandige staanplaats in de kelderverdieping die voor een meerprijs van 50.000 euro kan worden aangekocht.

Het appartement is momenteel verhuurd op jaarbasis aan een correcte huurder.

Door de aanwezigheid van dubbele beglazing, centrale verwarming en goede isolatie resulteert zich dit een een EPC B-label.

Aarzel niet en laat u verleiden door deze interessante investering, toekomstig 2de verblijf of simpelweg als hoofdverblijfplaats!

Stedenbouwkundig…

Neem contact op