Appartement te koop

299000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11204809
Immoweb code : 11204809

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Uiterst ruim 3-Slaapkamerappartement in het Hart van Blanke…

Gelegen in het bruisende centrum van Blankenberge, op Weststraat 90, verwelkomt dit grote appartement u op de tweede verdieping van een charmante, kleinschalige residentie zonder syndicuskosten. Deze unieke woning belichaamt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een uitstekende locatie.

Bij het betreden van het appartement wordt u ontvangen door een ruime inkomhal die direct toegang biedt tot een handige bergruimte/wasplaats, waar tevens de vernieuwde verwarmingsketel is gevestigd. Deze doordachte indeling voorziet in praktische behoeften en maximaliseert de leefruimte. De hal leidt verder naar drie slaapkamers, waarvan één geschikt is als kinderkamer, terwijl de andere twee opmerkelijk ruime slaapkamers zijn. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, toilet en zowel een ligbad als een douchecabine, waardoor comfort en functionaliteit hand in hand gaan.

De lichtrijke woonkamer is een ware eyecatcher, gekenmerkt door zijn royale afmetingen en uitnodigende sfeer. De open keuken, die eveneens vernieuwd is, staat in directe verbinding met de woonkamer.

Met een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 143 vierkante meter biedt dit appartement een waaier aan mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een vaste verblijfplaats, een investeringspand of een tweede thuis, deze woning voldoet aan al uw wensen en behoeften. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te r…

Neem contact op