Appartement te koop

260000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11226680
Immoweb code : 11226680

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met 2 enorme slaapkamers en garagebox in B…

Welkom in dit prachtige appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie, gesitueerd te Prinsenlaan 46 te Blankenberge. Bij binnenkomst worden u en uw gasten verwelkomd in een ruime inkomhal, die naadloos toegang biedt tot de verschillende ruimtes van dit appartement.

De woonkamer, voorradig aan natuurlijk licht, straalt een ruimtelijk gevoel uit en leidt ons naar de gesloten keuken die voldoet aan de hedendaagse behoeften. De inkomhal biedt verder toegang tot een ruime wasplaats/berging, wat praktisch gemak toevoegt aan uw dagelijkse routine, en tot een volledig uitgeruste badkamer. Tevens bevinden zich hier de twee uiterst ruime slaapkamers, met indrukwekkende afmetingen van respectievelijk 17 en 24 vierkante meter.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en is geïsoleerd, wat resulteert in een gunstig Energie Prestatie Certificaat (EPC) met label B. Bovendien voldoen de elektrische installaties aan de huidige wetgeving, wat bijdraagt aan het comfort en de veiligheid van deze woning. Op de gelijkvloers verdieping van de residentie treffen we een handige bergruimte onder de trap. Ook wordt het appartement gekenmerkt door enorm lage syndicale kosten. Als uiterst grote troef maakt de inpandige garagebox van meer dan 24 m² deel uit van deze verkoop !!!


Of u nu op zoek bent naar een eigen woonst, een tweede verblijf of een investeringsmogelijkheid, dit appartement biedt het allemaal. Gelegen op een rustige, doch centrale locatie, nodig…

Neem contact op