Appartement te koop

229000€

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 11255257
Immoweb code : 11255257

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd éénslaapkamer appartement in het centr…

Dit prachtige appartement is gelegen in het bruisende stadscentrum van Blankenberge, pal bij verschillende kwalitatieve handelszaken en gelegen op een boogscheut van het openbaar vervoer, scholen en de Zeedijk van Blankenberge.

Dit TOP appartement situeert zich op het tweede verdiep van residentie APOLLO. U komt het appartement binnen via een ruime inkomhal die voorzien is van een gastentoilet. De hal biedt enerzijds toegang tot de ruime woonkamer met aansluitend een ingerichte keuken met toegang tot het balkon. De keuken is uitgerust met alle hedendaagse noden waarnaast er ook een handige, aansluitende opbergruimte is voorzien (extra bergplaats vinden we in de privatieve kelderberging). De inkomhal biedt anderzijds toegang tot een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde van het gebouw. Verder treffen we ook nog een uitgeruste badkamer die voorzien werd van een stijlvolle wastafel en ruime inloopdouche.

Het appartement wordt centraal verwarmd op aardgas en is uitgerust met dubbele beglazing in houten schrijnwerk. Het gunstige EPC Label en de conform gekeurde elektrische voorziening maken van dit appartement een absolute buitenkans!

Bent U op zoek naar een investering, tweede verblijf of vaste verblijfplaats?
Aarzel niet en maak snel uw afspraak!

Troeven:
*TOPligging te Blankenberge
*1 slaapkamer
*Volledige renovatie
*Ideale investering


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Nie…

Neem contact op