Appartement te koop

195000€

3 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11263630
Immoweb code : 11263630

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Goed gelegen 3 slaapkamer appartement in Blankenberge

Gelegen in de begeerde Van Monsstraat 25, op slechts een steenworp afstand van de idyllische Blankenbergse Zeedijk, biedt dit appartement een unieke combinatie van comfort en locatievoordelen. Deze uitstekende ligging brengt u dicht bij het bruisende leven van de kuststad, met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels en een scala aan horecagelegenheden, waardoor het de perfecte plek is om het beste van beide werelden te ervaren.

Dit betoverende appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een charmante, kleinschalige residentie, zonder bijkomende syndicuskosten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel investeerders als eigen bewoners. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een uitzonderlijk ruime woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken, waardoor een gastvrije en uitnodigende leefruimte ontstaat die ideaal is voor zowel ontspanning als entertainment. Een handige berging voegt extra functionaliteit toe aan deze ruimte, waardoor opslag geen probleem is.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een goed ingerichte badkamer, compleet met een verfrissende douche, waardoor u kunt genieten van het comfort van moderne voorzieningen. Verder biedt dit appartement drie aangename slaapkamers, elk ontworpen met het oog op comfort en rust, waardoor ze de perfecte toevluchtsoorden zijn voor een goede nachtrust na een dag vol avontuur aan de kust.

Het appartement is ook gunstig voorzien van een energiezuinig EPC-label…

Neem contact op