Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 68 vierkante meters

Immoweb code : 11288821
Immoweb code : 11288821

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Tweeslaapkamerappartement met havenzicht te Blankenberge

Dit charmante appartement met twee slaapkamers bevindt zich op een ideale locatie op de Franchommelaan in het bruisende Blankenberge. Met het adembenemende uitzicht op de jachthaven biedt het een rustgevend toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een ontspannen verblijf aan de Belgische kust.

Bij het betreden van het appartement wordt u begroet door een uitnodigende woonkamer, waar natuurlijk licht door de ramen stroomt en de ruimte verlicht. Op de voorzijde kan men genieten van een uiterst aangenaam, zon gericht terras.

De aansluitende keuken beschikt over hedendaags comfort. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, één grotere en één iets kleinere. Ideaal voor rustige nachten na een dag vol avontuur aan de kust.
Een badkamer en apart toilet completeren het functionele aspect van deze woning.

Hoewel dit appartement momenteel een renovatie of opfrissing vereist, biedt het een unieke kans om een droomwoning te creëren op een van de meest begeerde locaties van Blankenberge. Grijp deze kans om uw eigen stempel te drukken op dit pareltje aan de Belgische kust.

Het appartement wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op aardgas (recent vernieuwde individuele aardgasketel) en beschikt over dubbele en deels enkele beglazing. Daar het appartement goed ingesloten is, resulteert zich dit een gunstig EPC B-label.

Voor meer informatie of bezoek, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden bij deze unieke vastgoedervaring.

Troev…

Neem contact op