Appartement te koop

439000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11295699
Immoweb code : 11295699

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Ruim appartement met prachtig haven- en zeezicht te Blanken…

Op een boogscheut van zee, strand en de binnenstad bevindt zich dit uiterst ruime appartement met twee tot drie volwaardige slaapkamers, aan de jachthaven van Blankenberge. U geniet van een magnifiek uitzicht aan zowel het voorliggende, alsook het achterliggende terras.

Eens we deze parel binnenwandelen op de achtste verdieping, worden we onthaald in de inkomhal met aanwezige berging, vestiaire en gastentoilet. Deze berging herbergt de recentelijk vernieuwde ketel die bijdraagt tot de enorm gunstige EPC waarde van 114 kWh/ m² jaar. De inkomhal leidt ons verder naar de grote, zonovergoten woonkamer die gekenmerkt wordt door zijn terras met fantastisch haven- en zeezicht. Ook beschikt deze woonkamer over een open keuken die voorzien werd van hedendaagse installaties. Op het vooraan liggende terras treffen we verder nog een kleine bergruimte.

De woonkamer biedt ons verder toegang tot een tweede (nacht)hal die ons de toegang geeft tot drie ruime slaapkamers waarvan twee kamers een private toegang bieden tot een tweede terras met bijhorende bergingsruimte. Als laatste treffen we in de nachthal een badkamer aan die werd uitgerust met een dubbele wastafel, een tweede toilet en grote inloopdouche.

Het appartement geniet een uiterst gunstige EPC waarde, een conforme elektrische keuring en werd uiteraard reed volledig van dubbele beglazing voorzien. Deze topper verwarmd met centrale verwarming op aardgas. Als kers op de taart treffen we een fietsenberging op de gelijkvloers verdie…

Neem contact op