Appartement te koop

132000€

2 slaapkamers 60 vierkante meters

Immoweb code : 11307159
Immoweb code : 11307159

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gezellig tweeslaapkamerappartement nabij het centrum te Bla…

Stap binnen in dit gezellige twee slaapkamer appartement, gelegen op de derde verdieping van De Smet de Naeyerlaan 48 te Blankenberge. Het appartement is uitsluitend bereikbaar via de trap.

Bij het betreden van de inkomhal worden we verwelkomd in de lichte woonkamer, die baadt in natuurlijk licht. De woonkamer vloeit naadloos over in de halfopen keuken, voorzien van een fornuis, dampkap en spoelbak. Deze ruimte is ideaal om gezellig te koken en te dineren met vrienden en familie.

De badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet, biedt alle nodige voorzieningen voor dagelijks comfort. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, elk met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

De ligging van dit appartement is een van zijn grootste troeven. Centraal gelegen, biedt het gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en attracties in de omgeving. Ideaal voor starters op zoek naar een comfortabele thuisbasis met alle nodige faciliteiten binnen handbereik.
Bovendien zijn de syndicuskosten voor dit appartement laag, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel starters als investeerders. Kortom, dit appartement biedt een perfecte combinatie van comfort, gemak en betaalbaarheid.

TROEVEN:
- Centraal gelegen
- Ideaal voor starters
- Lage syndicuskosten
- Ideale investering


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: Attest inst…

Neem contact op