Appartement te koop

475000€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11325470
Immoweb code : 11325470

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueus appartement met prachtig terras in Blankenberge

Deze ruim en luxueus appartement is gelegen op één van de mooiste en rustigste plaatsen te Blankenberge. Deze topper is zeer rustig gelegen maar bevindt zich nog steeds op een steenworp van de Zeedijk en het commercieel centrum. Het appartementsgebouw werd gebouwd in 2020, waardoor het appartement gekenmerkt wordt door zijn nieuwe en instapklare verschijning.

Wanneer u dit appartement binnen wandelt, wordt u ontvangen in de inkomhal, die voorzien werd van een gastentoilet en handige bergruimte waar naast de technische installaties, ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast te vinden zijn. De inkomhal leidt ons enerzijds verder tot een eerste slaapkamer met eigen douchekamer en anderzijds tot de uiterst lichtrijke woonkamer die in rechtstreekse verbinding staat met de uitgeruste keuken met eetplaats. De woonkamer is een grote, open ruimte die dankzij het gebruik van grote raampartijen geniet van veel natuurlijk lichtinval. Kenmerkend voor deze topper is het omliggende terras van maar liefst 30 m². Via de nachthal bereiken we verder een tweede slaapkamer en tweede badkamer. Er bevindt zich een extra, grote privatieve berging in de kelderverdieping van de residentie.

Het appartement beschikt uiteraard over dubbele beglazing en wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas, de elektrische installaties werden uiteraard conform gekeurd. Dit maakt deze topper uiterst energiezuinig en kan uitblinken met een EPC-waarde van slechts 45 kWh/m² jaar (LABEL A).

Als laatste …

Neem contact op