Appartement te koop

219000€

1 slaapkamer 58 vierkante meters

Immoweb code : 11347863
Immoweb code : 11347863

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
58 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Perfect instapklaar appartement met één slaapkamer op enkel…

Dit prachtig appartement vestigt zich op de A. Ruzettelaan parallel met de Zeedijk van Blankenberge. Nabij verschillende eet- en winkelgelegenheden geniet deze eigendom van een unieke ligging. Tevens is dit appartement makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer met een tramhalte op wandelafstand.

Wanneer u dit magnifiek appartement binnenwandelt, wordt u verwelkomd in de inkomhal. Deze leidt u naar de leefruimte waar de grote raampartijen een enorme hoeveelheid lichtinval voorzien. Het appartement geniet een zeer mooie, onderhoudsvriendelijke natuurstenen vloer en heeft een volledig geïnstalleerde, open keuken. Deze keuken werd voorzien van een keramische kookplaat met dampkap, een koelkast met vriesvak, een spoelbak en een aansluitingsmogelijkheid voor een vaatwasmachine. Er is tevens ook een aangenaam terras waar men kan genieten van de avondzon.

De inkomhal geeft ons naast de woonkamer nog toegang tot een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De recent gerenoveerde badkamer is voorzien van een inloopdouche en toilet. Daarnaast treffen we een opvallend ruime slaapkamer.

Deze parel werd volledig voorzien van dubbele beglazing in PVC schrijnwerk, werd tot in de puntjes afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Daarnaast geniet deze topper een gunstige EPC score en een conforme elektriciteit. Er wordt hier verwarmd via CV op aardgas.

Dit appartement is uitermate geschikt als tweede verblijf of kan dienen voor vaste bewoning.

Aarzel n…

Neem contact op