Appartement te koop

169000€

2 slaapkamers 68 vierkante meters

Immoweb code : 11348043
Immoweb code : 11348043

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op gunstige liggi…

Dit prachtige appartement, gelegen in het bruisende Blankenberge, biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een comfortabele en moderne leefruimte. Met zijn gunstige ligging op loopafstand van het centrum, scholen, winkels en het openbaar vervoer, is dit de perfecte plek voor wie op zoek is naar het gemak van stadsleven gecombineerd met rust en comfort.

Bij binnenkomst op de tweede verdieping wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de lichtrijke woonkamer. Deze woonkamer wordt gekenmerkt door zijn overvloed aan natuurlijk licht, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de volledig vernieuwde keuken, uitgerust met moderne voorzieningen zoals een spoelbak, kookplaat, dampkap, oven en koelkast.

Het appartement beschikt verder over een comfortabele badkamer, compleet met wastafel, inloopdouche en toilet. Praktisch en eigentijds ontworpen. Een van de bijzondere kenmerken van dit appartement is de ruime zolder die wordt gedeeld met slechts één andere bewoner.

Wat betreft comfort en efficiëntie is dit appartement uitgerust met centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing in PVC, wat zorgt voor een aangename temperatuur en geluidsisolatie gedurende het hele jaar. Bovendien draagt het geïsoleerde dak bij aan een gunstige EPC-waarde, met een label B, wat resulteert in lagere energiekosten en een milieuvriendelijke leefomgeving. De elektrische installaties zijn ook volledig conform de geldende wetgeving, wat zorgt…

Neem contact op