Appartement te koop

860000€

8 slaapkamers 410 vierkante meters

Immoweb code : 11358290
Immoweb code : 11358290

Overzicht

8 slaapkamers
4 badkamers
410 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Unieke opbrengsteigendom in het hart van Blankenberge

Deze eigendom biedt het beste van twee werelden, de rust van de kust en de levendigheid van de stad gelegen nabij het strand en het bruisende centrum van Blankenberge.
Dit opbrengsteigendom beschikt over 4 verhuurde 2-slaapkamer appartementen (73 m²), 2 inpandige autostaanplaatsen (42 m² - inclusief 2 bergingen) en 1 enkele garagebox van 20 m², dewelke meteen een stabiele bron van inkomsten garanderen. Met de groeiende populariteit van Blankenberge als toeristische bestemming, biedt deze eigendom een uitstekend groeipotentieel voor huurinkomsten op lange termijn.
De appartementen bestaan elk uit een inkomhal, een ruime woonkamer met terras, een volledig geïnstalleerde keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. Deze appartementen zijn goed onderhouden en voorzien van alle nodige faciliteiten om een comfortabele woonbeleving te garanderen.
Het gebouw beschikt over een ruime gemeenschappelijke inkomhal, een lift en aparte bergruimtes in de kelderverdieping . Achteraan het gebouw is er extra parkeerplaats voor de bewoners en bezoekers.
Door zijn centrale ligging nabij het strand, winkels en horeca, openbaar vervoer en invalswegen biedt dit opbrengsteigendom een unieke investeringskans nabij het centrum van Blankenberge.

Neem contact op