Appartement te koop

449000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11375374
Immoweb code : 11375374

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Opvallend ruim tweeslaapkamer appartement met zonneterras e…

In de levendige badstad Blankenberge treffen we dit opvallend ruim twee slaapkamer appartement aan. Deze woonst is gelegen op een boogscheut van de Zeedijk, het strand en het centrum van Blankenberge. Nabij verschillende kwalitatieve winkels, eetgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Kortom de perfecte locatie om te wonen, of de perfecte uitvalsbasis als tweede verblijf. Deze eigendom is gesitueerd aan de meest rustige zijde van de Franchommelaan en is bevoorrecht met een wondermooi zicht op de jachthaven!

Dit appartement beschikt over een hele ruime inkomhal die uitgeeft op een zeer lichtrijke woonkamer, voorzien van een zuid gericht terras met een fantastisch zicht op de Jachthaven van Blankenberge. Aansluitend bevindt zich een volledig geïnstalleerde keuken met bijhorende berging. Tevens beschikt dit prachtig appartement over twee mooie volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele wastafel.

Dit appartement wordt verwarmd via gemeenschappelijke centrale verwarming op aardgas en geniet een uiterst gunstige EPC waarde, LABEL B! Bent u op zoek naar en ruim tweedeverblijfsadres, een vast woonappartement of een investering? Aarzel niet langer en plan uw bezoek alvast in.

Troeven:
* Lichtrijk & ruim
* Fenomenaal zicht op Jachthaven
* 2 slaapkamers
* Onmiddelijk beschikbaar


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Non
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit:…

Neem contact op