Appartement te koop

385000€

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11389726
Immoweb code : 11389726

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Subliem gerenoveerd app met open zicht op de haven

Op een steenworp afstand van de bruisende haven, de grote markt, de paravan, de zeedijk, openbaar vervoer, … ligt dit schitterend gerenoveerde appartement op u te wachten! Welkom in Residentie 'De Wielingen & Binnen-Sande', waar dit juweeltje op de eerste verdieping schittert met alle moderne gemakken die je je maar kunt wensen.
Stap binnen in de ruime en uitnodigende inkomhal, compleet met handige inbouwkasten die al je spullen netjes opbergen. Via prachtige dubbele glazen deuren betreed je de royale en zonovergoten woonkamer, die naadloos overloopt in een stijlvolle, volledig uitgeruste keuken. Deze keuken is een droom voor elke chef, met top-of-the-line apparatuur en een slimme indeling die kookplezier garandeert.
Naast de keuken vind je een handige berging, ideaal voor het opbergen van extra spullen of als voorraadruimte. Deze multifunctionele ruimte biedt ook plaats voor een wasmachine. Via de hal kom je bij de drie slaapkamers, een apart toilet en de prachtige badkamer. De badkamer is een toonbeeld van modern landelijk design, met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel.
Alle slaapkamers hebben toegang tot het balkon aan de achterzijde, waar je 's ochtends kunt genieten van de verkwikkende zonnestralen. En alsof dat nog niet genoeg is, grenst de woonkamer aan een heerlijk balkon met een open uitzicht op de haven.
"Dit is werkelijk een pareltje, met grote ramen en hoge plafonds die een gevoel van rust, ruimte en thuis creëren. En het wordt nog beter: dit prachtige p

Neem contact op