Appartement te koop

199000€

1 slaapkamer 58 vierkante meters

Immoweb code : 11395715
Immoweb code : 11395715

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
58 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk éénslaapkamer appartement met zonneterras in Blan…

Op een rustige en zonnige locatie, in De Wandelaar 30 te Blankenberge treffen we dit prachtige één slaapkamerappartement. We zijn gelegen op een wandelafstand van handelszaken, het centrum en de Blankenbergse zeedijk of polders.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van deze perfect onderhouden residentie. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een sfeervolle inkom, voorzien van ingebouwde kasten die leidt naar de woonkamer met een open keuken (we vinden een balkon aan de keuken). De woonruimte straalt warmte uit en biedt een comfortabele omgeving voor ontspanning en entertainment. Ook treffen we hier het tweede, zuidelijk georiënteerde zonneterras, hier kunt u genieten van de buitenlucht in alle rust.

De ruime slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, enkele wastafel, toilet en heeft handige aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Het appartement kent een zuinig EPC label B en de elektrische installaties werden volledig conform de huidige wetgeving gekeurd.

Parkeren is eenvoudig dankzij de ruime garage op de gelijkvloerse verdieping, uitgerust met een automatische sectionale poort en elektriciteit. De vernoemde garage kan worden aangekocht mits het betalen van een meerprijs van € 37.500.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact op 050 946 947.

Troeven:
* Instapklaar appartement
* EPC B-label: energiezuinig wonen.
* Zuidelijk zonneterras
* Centr…

Neem contact op