Appartement te koop

695000€

3 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11337084
Immoweb code : 11337084

Overzicht

3 slaapkamers
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig appartement (164m²) met 3 slaapkamers en tuin op to

Prachtig gelijkvloers appartement (164m²) voorzien van drie slaapkamers met prachtig aangelegde tuin en twee autostaanplaatsen op absolute toplocatie te Boechout!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, wasplaats, leefruimte, keuken, berging, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer, aangelegde tuin met terras en twee autostaanplaatsen en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur voorzien van vestiairekast en gastentoilet. Voorts de prachtige leefruimte met veel natuurlijke lichtinval voorzien van ingemaakte gashaard en tv-meubel. Aansluitend de fantastische keuken volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en marmeren-werkblad en aparte keuken-berging. Het slaapgedeelte voorziet in een prachtige masterbedroom met ingewerkte dressing en een ruime gastenkamer. De derde kamer werd ingericht als bureau met ingemaakte kast maar biedt mogelijkheden. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wasmeubel en toilet. De tuin is prachtig aangelegde met zonnig terras, tuinhuis en automatische zonnewering. Het appartement beschikt ook nog over twee ondergrondse autostaanplaatsen en een kelderberging.

Bijzonderheden:
- alarmsysteem
- dubbele beglazing (rolluiken)
- Cv-installatie HR condensatie (2023)
- EK-conform
- gunstig EPC
- hoogwaardige afwerking
- geïsoleerd dak Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.22

Neem contact op