Appartement te koop

285000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11357472
Immoweb code : 11357472

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar 2-slpk appartement met dakterras!

Uiterst centraal gelegen in het prachtige Boechout, vinden we dit instapklaar 2-slpk appartement met ruim dakterras! Dankzij de uitstekende ligging zijn alle nodige winkels, restaurants, openbaar vervoer etc vlakbij gelegen!

We betreden het kleinschalige gebouw en nemen de trap tot de eerste verdieping. Hier geeft de overloop toegang tot de lichtrijke en aangename woonkamer van het appartement. Vooraan geeft de woonkamer uit op de moderne open keuken welke voorzien is van koelkast met diepvriesvak, elektrisch kookvuur, dampkap en voldoende bergruimte. Er is tevens ruimte voorzien voor een vaatwasser. Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers welke een directe toegang geven tot het zeer ruime dakterras (+/-50m²) waar het heerlijk vertoeven is! De badkamer is voorzien van een groot lavabomeubel met spiegel en een inloopdouche. Het toilet is apart. Tenslotte beschikt het appartement ook nog over een praktische berging waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden.

Achteraan het gebouw is er ook de mogelijkheid tot de aankoop van een garagebox aan €30.000!

Zeer beperkte maandelijkse kosten (minuterie, blokpolis)! Alle meters voor water-gas-elektriciteit zijn apart!
Algemeen: klein gebouw, totaalrenovatie 2012, 2 slaapkamers, HR+ glas, condensatieketel op gas, volledig geïsoleerd, EK conform, asbestveilig!

EPC: 80 kWh/m²!
P-score: D G-score: D

Kortom, een ideaal appartement voor zowel eigen bew

Neem contact op