Appartement te koop

260000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11371473
Immoweb code : 11371473

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Energetisch twee slaapkamer appartement met autostaanplaats

Ligging: Dit energiezuinig twee slaapkamer appartement ligt op een uitstekende locatie aan de levendige Varkensmarkt in Boom. Met alle benodigde winkels in de buurt is het gemakkelijk om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Bovendien bevindt het zich op korte afstand van De Schorre, perfect voor ontspanning en recreatie. De nabijheid van belangrijke invalswegen en de optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer maken dit appartement ideaal.
Beschrijving: Bij binnenkomst in de inkomhal van dit appartement wordt u meteen verwelkomd door een gevoel van ruimte en functionaliteit. Recht voor u bevindt zich de ruime woonkamer, die voldoende plaats biedt voor een eettafel en een gezellige zithoek met televisie. Vanuit de woonkamer heeftu directe toegang tot de keuken, die is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor lekkere maaltijden. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging. Terug in de gang leidt de eerste deur naar het gastentoilet, een handige toevoeging voor bezoekers. Verderop in de gang vindt u de badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Achter de badkamer liggen de twee slaapkamers. Ten slotte, op de kelderverdieping (-1), bevindt zich de verplicht mee aan te kopen autostaanplaats (€20.000).
- EPC A
- Autostaanplaats verplicht aan te kopen
- Top locatie
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op