Appartement te koop

169000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11199696
Immoweb code : 11199696

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Zeer ruim en licht appartement op bruisende locatie!

Ontdek dit charmante 2-slaapkamer appartement gelegen in een kleinschalig gebouw met slechts 4 appartementen en een handelsgelijkvloers, gunstig gelegen op Turnhoutsebaan 287 in Borgerhout, Antwerpen.

Dit appartement op de eerste verdieping, bereikbaar via de trap, verwelkomt je met een inkomhal die leidt naar de zeer ruime living. De living wordt gekenmerkt door een brede gevel en geniet van overvloedig zonlicht dankzij de zuidelijke oriëntatie. De vloerbekleding bestaat uit vinyl bovenop het originele, goed bewaarde parket. Alle ramen zijn in 2019 vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing.

Achter de leefruimte bevindt zich de in 2019 gerenoveerde keuken, compleet met een klein terras aan de achterkant van het gebouw. Naast de keuken bevindt zich de badkamer, die in zijn oorspronkelijke, goed bewaarde staat is.

Aan de achterkant van het appartement bevinden zich twee even grote slaapkamers, waarvan de achterste toegankelijk is via de eerste slaapkamer. Ook hier zijn alle ramen vervangen volgens de nieuwe normen.

Extra troeven:
- Elektrische keuring conform AREI - vernieuwd in 2019
- Gunstig EPC
- Asbestattest aanwezig en GEEN asbest gevonden
- 2 kelderbergingen inbegrepen in de prijs
- Gemeenschappelijke kosten inclusief verwarming en waterverbruik
- Uitstekende locatie

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, neem contact op met Paul via +32 475 95 42 26 of via [email protected]

Neem contact op