Appartement te koop

235000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11319561
Immoweb code : 11319561

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklaar 2-slaapkamerappartement (96 m²) met terras te ko

Ligging: Dit 2-slaapkamer appartement is gelegen op de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout, vlakbij het prachtige Rivierenhof en het Boelaarpark met in de directe nabijheid winkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Dit appartement bevindt zich in een veelbelovende wijk van Antwerpen waar stadse opwinding en natuurlijke pracht samenkomen.

Indeling: Dit appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van het gebouw. We komen dit instapklaar appartement binnen via de inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. In deze inkomhal vinden we een apart toilet terug. De open woon- en eetkamer is zeer lichtrijk en biedt toegang tot het Zuidgerichte terras. Eenmaal in de keuken treffen we een kookvuur met oven, dampkap, vaatwasser, enkele spoelbak en een losstaande koel-vriescombinatie. De badkamer is voorzien van een douche in bad en enkele wastafel. Hiernaast vinden we in de badkamer de aansluiting voor de wasmachine terug.
Er is een kelderberging aanwezig.
Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse staanplaats aan €25.000.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- EPC label B
- Vaste kosten: €215/maand (incl. water, verwarming, lift, onderhoud gebouw, syndicus,...)
- Optie tot aankoop ondergrondse autostaanplaats (€25.000)
- P- en G-score: A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op