Appartement te koop

245000€

3 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11323846
Immoweb code : 11323846

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklaar appartement (119 m²) met 3 slaapkamers en zuid-g

Het pand is centraal gelegen op een boogscheut van de Dageraadplaats met tal van gezellige drank- en eetgelegenheden. Het Centraal Station en Berchem-Station bevinden zich op wandel-/fietsafstand, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Ook aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de snelweg in slechts 2 minuten.

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van een gebouw van 14 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €250/maand en omvatten water, verwarming (stookolie) en onderhoud van de gemene delen. Het appartement is goed onderhouden doorheen de jaren en is instapklaar. De elektriciteit is conform en de badkamer is 8 jaar geleden vernieuwd.

Je komt binnen in de hal met ingemaakte vestiairekast. Vooraan bevindt zich de woonkamer (32 m²) met aangrenzend de aparte keuken (9 m²) met basisuitrusting. Via een schuifdeur heb je toegang tot het zuid-georiënteerde terras (9 m²), dat een panoramisch zicht biedt over de omgeving. Centraal in het appartement treffen we de badkamer (6 m²), die voorzien is van een ligbad/douche, handdoekdroger en lavabomeubel. De wc is apart. Achteraan situeren zich de 3 slaapkamers van 10 m², 12 m² en 16 m².

Bruikbare vloeropp. 119 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar w

Neem contact op