Appartement te koop

179000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11324581
Immoweb code : 11324581

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ideaal startersappartement (88 m²) met 2 slaapkamers en terr

Het pand is centraal gelegen op de Turnhoutsebaan en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Zowel de Franklin Rooseveltplaats als het Centraal Station zijn gelegen op wandel-/fietsafstand, wat het een ideale locatie maakt voor wie pendelt met het openbaar vervoer. Verder is er ook aan velo-stations geen gebrek in de nabije omgeving en met de wagen bereik je de stadsrand en de snelweg in slechts enkele minuten.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw van 6 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen €200/maand en zijn inclusief verwarming. Er is een kelder aanwezig.

Je komt binnen in de hal met ingemaakte vestiairekast. Vooraan situeert zich de woonkamer (23 m²) met aangrenzend de aparte keuken (9 m²) met basisuitrusting. Achteraan bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers van 11 m² en 15 m², waarvan de grootste toegang biedt tot het noord-oost-georiënteerde terras (4 m²). De badkamer (5 m²) is voorzien van een ligbad/douche en lavabo. De wc is apart.

Bewoonbare opp.88 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op